Anlæg af have i København og Nordsjælland – vi gør din drøm til virkelighed

Her hos Broder Hardkaare fører vi din drømmehave ud i livet. Uanset om det drejer sig om anlæg af ny have, eller renovering af eksisterende have – så tilbyder vi den rette løsning.

Skræddersyet

Fokus på jeres behov, og hvad i ønsker, vi skræddersyer den have i drømmer om.

Alle elementer

Vi arbejder med alle elementer i haven uanset om det er faskiner, kloak, hæk, græs, beplantning, belægninger og meget mere.

Vedligeholdelse

Vi kan udarbejde et godt tilbud på vedligeholdelse af jeres nyanlagte have.

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

gartner
anlæg

Ænlæg i København og Nordsjælland

I fællesskab med dig lægger vi en realistisk haveplan, som tager udgangspunkt i dine haveønsker. Det er for langt de fleste husejere en stor beslutning, når man vælger at anlægge en have. Dels fordi den selvfølgelig skal stå i mange år frem, men man vil samtidig også gerne skabe de bedste rammer for gode oplevelser.

Det kræver derfor en høj grad af planlægning inden man går i gang. Derfor tilbyder vi grundig og professionel rådgivning, og forventningsafstemmer altid inden vi går i gang med anlæg eller renovering af din have. På den måde skaber vi de bedste og mest unikke løsninger til vores kunder.

Ny have – vi skræddersyer nye haver til hver enkelte kunde

Der ligger som regel mange overvejelser bag, når man skal vælge en helt ny have. Vi er specialister i at skræddersy nye haver efter kundernes ønsker og behov, og stopper aldrig arbejdet før haven lever fuldt ud op til forventningerne.

Anlæg af en ny have indbefatter som oftest følgende elementer:

 • Ny græsplæne
 • Etablering af græsplæne
 • Belægning
 • Højbede
 • Trapper
 • Terrasse
 • Beplantning af buske, blomster og træer mm.
 • Etablering af hække og hegn
 • Trimning, pleje og beskæring
 • Og meget mere.

Mere om
anlæg

Pris

Har du overvejet renovering eller ombygning af din have?

Hvis du bor i et hus hvor haven måske ikke længere præsenterer sig så smuk og stilfuld, som du egentlig kunne ønske, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig både renovering af haver, som kunne trænge til en kærlig hånd, men også komplet ombygning af haven.

Mere om
Pris

Det kan være at du sådan set er fuldt ud tilfreds med stilen i din have, men at den trænger til en kærlig hånd. I så fald kan vi renovere og/eller tilføje nye stilfulde elementer til haven. Men hvis du ønsker et markant andet udtryk, kan en ombygning være en god løsning. Vi tilbyder alt lige fra moderne til rustikke ombygninger af haven – og alt derimellem.

Hvad koster det at anlægge ny have?

Hvis du går med overvejelser om at få anlagt en helt ny have, er det vigtigt at få et overblik over de opgaver der følger med i processen, såsom:

 • Have- og beplantningsplan
 •  Forberedelse og forbedring af jorden
 • Udgravning og udligning af terrænet
 • Anlæg af græsplæne samt beplantning
 •  Havebelægning

Der følger en lang række opgaver og beslutninger i forbindelse med at anlægge ny have, og vi assisterer derfor også i hele planlægningsfasen, så vi er sikre på at komme i mål med dine behov og ønsker for det færdige resultat.

Den samlede pris for at anlægge en ny have varierer selvfølgelig meget fra projekt til projekt, alt afhængig af indholdet og timeforbruget. Du er mere end velkommen til at ringe til os på 27 13 25 90, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit haveønske.

Kontakt Broder Hardkaare for anlæg af have

Har du besluttet dig for at få anlagt ny have? Eller ønsker du renovering og/eller ombygning af din have? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 27 13 25 90. Vi tager gerne en dialog med dig om dine ønsker, så vi sammen kan skabe lige netop din drømmehave.

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder