Skybrudssikring af huse og bygninger i København og Nordsjælland

Antallet af skybrud i Danmark er højt, og de store regnmængder kan volde alvorlige vandskader i bygninger og kældre. Vores team bestående af erfarne specialister inden for kloakering tilbyder holdbar sikring mod skybrud – både til private og erhverv.

Tryghed

Med rette vejledning og guidance opnår du end større tryghed

Holbarhed

Vores materialer er af bedste kvalitet og har lang levetid

Altid opdateret

Vi er opdateret på de seneste regler omkring højvandslukke

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

skybrud

Skybrudssikring af huse og bygninger

Vi sørger for at skybrudssikringen tilpasses til lige netop din ejendom, så du er sikret mod stigende vandstand. I nogle tilfælde skal der ikke så meget til, for at forhindre potentielle vandskader ved voldsomme regnmængder.

Derfor kan det hurtigt blive meget dyrt ikke at få foretaget sikring mod skybrud tids nok. Vi tilbyder også højvandslukke, der forhindrer vandet fra din kloak i at finde op igennem dit toilet og gulv.

Hvorfor skal du sikre din ejendom mod skybrud?

Der er mange gode grunde til at sikre sin ejendom mod stigende vandstand. Den totale mængde af nedbør er stigende, og vi mærker klimaforandringernes konsekvenser. Oversvømmede veje, haver, fortove og kældre er desværre noget vi ser i højere grad end før.

Det er derfor vigtigt at vi alle forholder os til realiteterne og imødekommer den stigende mængde nedbør i tide, så vi er bedst muligt forberedt. Det er som sagt en klog investering at få foretaget skybrudssikring.

Spørger du hvem som helst som har oplevet en oversvømmet kælder, eller endnu værre – et oversvømmet hus, så vil de med garanti, set i bakspejlet, ønske at de havde handlet proaktivt.

Når der falder 15 mm nedbør på max 30 minutter, kalder vi det per definition for et skybrud. Fordelingen af antallet fordelt på årets måneder er vist nedenfor. Som det kan ses er risikoen for skybrud størst henover sommeren. Dette skyldes, at temperaturforskellen mellem den opvarmede jord, og det kolde øvre lag i atmosfæren, skaber ustabil luft som kan medføre voldsomme byger.

Hvem hjælper vi?

I kraft af vores mange års erfaring inden for skybrudssikring, har vi kompetencerne til at tilbyde hjælp til både private ejendomsejere, boligforeninger, institutioner og virksomheder mm.  Så uanset hvilken type bygning eller kælder du ønsker sikret mod stigende vandstand og kloakvand, så kan vi forhindre skaden.

En pålidelig og holdbar løsning kræver altid en individuel vurdering af den enkelte ejendom. Derfor tager vi naturligvis udgangspunkt i lige netop dit tilfælde, og tilbyder ud fra det en velbegrundet, faglig løsning.

Mere om
skybrud

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kan hjælpe dig igang nemt og sikkert
Lad os tage et kig på dit næste projekt?

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder