Snerydning – vi tilbyder effektiv vinterservice i København og Nordsjælland

Som grundejer er du rent faktisk forpligtet til at sørge for, at din grund er saltet og ryddet for sne, de steder hvor du selv og andre færdes.
blad

Sikkerhed

Øg sikkerheden omkring ejendommen og undgå skader

blad

Rådgivning

Hvad giver mest mening for jeres ejendom og hvordan dækker i jer bedst?

blad

Pris og kvalitet

Vi står altid klar med en skarp pris, som matcher kvaliteten af vores arbejde og service.

skal vi aftale et møde?

vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os i dag!

snerydning

lokale specialister

Vi er specialister i glatførebekæmpelse, og kommer ud og rydder samt salter de områder vi i fællesskab med dig aftaler at tage hånd om. Det kunne være arealer som fortove, veje, parkeringspladser, trapper, stier eller indgangspartier mm. Vi holder til i København, men har kapaciteten til at snerydde i hele Nordsjælland også.

Vinterservice – privat og erhverv

Med vores vinterservice er vi opmærksomme på, hvornår det er tid til at rydde sne hos netop dig. Vi rydder og salter gerne små arealer, men er I flere der går sammen i samme område, kan vi give jer et endnu skarpere tilbud. På den måde får vi også afhjulpet flere grundejeres problem, når vi alligevel er i området.

Kontakt os og få en pris på en fast aftale, hvor du naturligvis kun betaler for det vi udfører. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis behovet for vinterservice akut opstår. Så kører vi ud og løser problemet hurtigt og effektivt.

Hvad koster snerydning?

Prisen for snerydning afhænger naturligvis både af størrelsen på det eller de arealer, som ønskes ryddet og saltet. Men derudover er der mange penge at spare, hvis man går sammen med sine naboer og andre på vejen. Så hvis du bor på en privat fællesvej, og gerne vil spares for en masse tid, besvær og ikke mindst penge, så allier dig med andre fra din vej.

Vi udfører naturligvis også de samme ydelser for virksomheder, grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsforeninger. Kontakt os gerne for mere information angående priser mm., på telefon  27 13 25 90.

Mere om
snerydning

snerydning

Regler for snerydning og saltning

Der er som nævnt en række love og regler, du som grundejer skal overholde, i forbindelse med snerydning og saltning. Du er altså forpligtet til at sørge for, at dine udendørsarealer er ryddet for sne og er saltet de steder hvor andre personer færdes.

Mere om
snerydning

Regler fortsat

Hvis der ikke er taget hånd om dette, kan kommunen sørge for, at der bliver ryddet. Men de vil sende dig en regning for arbejdet, samt en bøde, fordi du ikke har overholdt dine forpligtelser som grundejer. Derudover kan du risikere at blive gjort erstatningspligtig, hvis den undladte snerydning og saltning har medført skade på personer eller ting.

Hvorfor skal du vælge os?

Det kan hurtigt blive meget risikabelt og ikke mindst dyrt, ikke at få ryddet sne og saltet ordentligt. Vi ser desværre ofte, at folk ikke er grundige nok, og det kan have alvorlige konsekvenser for vedkommende selv, men også for andre forbipasserende.

Vi rykker ud døgnet rundt, og leverer altid et professionelt resultat, så du har én bekymring mindre i din hverdag. Vores team er specialiserede i snerydning, og er yderst målrettede og effektive. Derfor kan du være sikker på at alle regler bliver overholdt, og at du får den mest effektive og kompetente service i landet. Vi udfører glatførebekæmpelse til både private og erhverv.

Kontakt os angående snerydning og saltning

Har du brug for hjælp til snerydning og saltning? Vi hører meget gerne fra dig på  27 13 25 90, hvis du har eventuelle spørgsmål til vores vinterservice, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst felterne herunder